ACABANT UN PROJECTE I COMENÇANT-NE UN DE NOU 13.03.2020

Hola altre cop a tothom,
Estem molt contents de poder-vos explicar que aquests dies hem acabat el nostre projecte del MAR. Ens hem convertit en uns bons experts i així ho certifica el carnet que hem aconseguit. Vam estar contentíssims de trobar el sobre màgic amb tots els carnets dins i ens vam esforçar a escriure-hi el nostre nom i posar-hi l'empremta digital.

Però abans d'acabar volem dir-vos que estem conscienciats d'una cosa molt important: EL MAR ÉS VIDA i cal cuidar-lo, no hi volem deixalles ni brutícia que l'embruti ni faci mal als peixos.
L'Ángel ens va explicar com els seus cosins, mentre col·laboraren netejant les platges, van trobar una tortuga presonera dins d'un envàs de plàstic. Sort que la van poder salvar!


Una de les darreres feines que vam fer del mar va ser ratllar amb una creu les bosses de plàstic que flotaven per mar, així les tortugues no se les menjarien. Vam pintar unes meduses amb colors fluorescents i per veure-les bé vam anar al laboratori de la llum. Mireu con brillaven!






I per acabar us deixem amb el nostre poema preferit, el del CRANC. Ens el vam aprendre rapidíssim!



I ara ja us podem explicar que hem conegut el QUIMET, l'espantaocells de l'escola. 



Ens ha demanat que cuidéssim bé l'hort, que plantéssim hortalisses i que sobretot li portéssim flors perquè li agraden molt.
Ens hem posat de seguida a la feina. Hem plantat hortalisses i alguna planta aromàtica, però necessitarem aprendre com cuidar-les.






Si seguiu el nostre blog, podreu veure com cuidem l'hort i com creixen les nostres plantes!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada