ALEGRES AMB LA PRIMAVERA 23.03.2020

Comencem nova setmana!

Com heu passat el cap de setmana, segur que canviant les rutines de cada dia per poder seguir una mica de "normalitat" i gaudir del cap de setmana d'una manera diferent.

Ens agradaria sentir-vos cantar i ballar la cançó de les verdures de l'hort. Però com que estem segures que ja la sabeu a la perfecció us volem donar l'enllaç d'una altra cançó i un full per tenir la lletra i poder pintar algunes verdures més.


LLETRA I DIBUIX FRUITES I VERDURES

Aquesta setmana ens agradaria parlar d'una hortalissa que creix sota terra. Quan va creixent només veiem les seves fulles verdes que després no ens menjarem.

A veure si l'endevineu:


Triangle allargat,
fulles verdes al cap.
A la sopa de verdures l'hem posat.
Mmmmmm.... que bona!
Sota terra està
i el conill segur que la trobarà!

Ja sabeu quina hortalissa és?

Ara us volem proposar de fer una capseta molt especial. Haureu de pintar, retallar (amb l'ajuda dels pares) i enganxar.


Nosaltres en tenim una de feta i dins hi hem amagat un objecte que a la classe també tenim. Mireu què hi ha dins. BEN ATENTES I ATENTS!


A casa podeu jugar a amagar petits objecte dins de la capsa i donar pistes per endevinar què hi ha.
Si hi poseu un dau com nosaltres, després podeu tirar-lo i en un full anar escrivint el número que us surt.

Si voleu guarnir la vostra casa amb pastanagues de paper, aquí us deixem una idea. Segur que a partir d'aquesta proposta, en pensareu moltes més i seran genials.




Ens agradaria que juguéssiu amb aquest enllaç, així recordareu bé les parts del cos. I a partir d'aquí i amb imaginació podeu inventar-vos altres activitats assenyalant les parts del cos.




Us agradaria comptar hortalisses. Mireu bé aquesta imatge i a veure quantes ESCAROLES, TOMÀQUETS, ENCIAMS, CARXOFES, PÈSOLS, PASTANAGUES trobeu. Ho podeu escriure en un full i potser podríeu dibuixar les hortalisses també.











La TEACHER SUSAN també us vol fer unes propostes.

Hello everybody, 
I 'm very happy to send you some resources.

*This week I want to play this game: I spy with my little eyes something blue, red, orange...(l'objectiu del joc és que busquin objectes del color que aneu dient, és com el veig veig).Us deixem un vídeo que explica com es juga.

 https://youtu.be/5ybJXkE0VaY

*Ja heu anat escoltant el vocabulari de les fruites i les verdures en anglès?  I la cançó I like to eat?
Aquesta setmana podeu fer un joc. Si teniu apples and bananes a casa podeu representar la cançó amb les fruites. I us animo a què poseu damunt de la taula diferents fruites que tingueu a casa i les digueu en anglès i a més a més podeu dir si són big /small and what colour?
For example: This is an apple. It's big and green.

 Bye bye and enjoy playing the game with your family. 

Take care.

Abans d'acabar us volem preguntar per les vostres mongetes i llenties. Ja han tret l'arrel? Això vol dir que han començat a germinar i aviat tindrem les primeres tiges i fulles. Recordeu de regar-les quan calgui !



Mireu, n'hem tret algunes del pot de vidre per fer-ne una fotografia. Després de seguida les hem tornat al pot, amb les altres.

Ara sí, fins ben aviat!!!! Recordem d'estar ben alegres avui que comencem el dia amb pluja. Els boscos. jardins i sembrats celebren aquesta pluja.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada