L'HORT DES DE CASA 16.03.2020

Hola ELEFANTS i famílies!

Ara que tot just començàvem el nostre projecte nou i acabem de conèixer en QUIMET, hem de passar uns dies a casa sense poder-nos veure cada dia a l'escola.
Però segur que podem continuar aprenent molt sobre l'hort, les verdures que hi creixen, com cuidar-les,... perquè sempre ens ajudeu molt des de casa.
A partir d'avui us suggerirem algunes activitats relacionades amb la nostra tasca diària per tal de poder avançar el nostre projecte des de totes les àrees d'aprenentatge. 
Esperem que us siguin amenes i les feu gaudint de la possibilitat de fer-les en família. Quan ens poguem retrobar les podeu portar a l'escola i  en parlarem de ben segur.

Abans de començar ens agradaria que miréssiu aquest conte que ens pot ajudar a explicar la situació difícil que estem vivint i que potser als nostres Elefants els costa d'assumir, ja que sabem com els agrada gaudir de l'aire lliure i del joc amb els amics.





Ara us proposarem algunes activitats per poder fer a casa  i si voleu quan ens tornem a veure les podeu portar a la classe. Ens agradarà molt que ens expliqueu tot el que hagueu fet aquests dies!

Recordeu què vam plantar a l'hort? 

ENCIAMS
ESCAROLES
BLEDES
PASTANAGUES
REMOLATXA
CEBES
CARBASSERES

Doncs potser les podríeu dibuixar i copiar-ne el nom. A la classe no vam tenir temps de fer els cartells per l'hort ni pel mural. Voleu veure el nostre mural?




També podríeu pensar una recepta per cuinar a casa amb alguna o algunes d'aquestes hortalisses. Segur que serà divertit cuinar amb els pares!

I si voleu, podeu fer alguna fotografia del resultat per explicar-nos com l'heu fet. Segur que podeu escriure el nom de la vostra recepta. Així potser la podrem provar de fer tots!

Sabeu què podríeu fer per veure germinar i créixer una llavor? Doncs seguiu aquests passos si us és possible:

  • Agafeu un pot o got de vidre transparent.
  • Poseu-hi un trosset de cotó fluix.
  • Agafeu 4 o 5 mongetes seques i poseu-les damunt del cotó fluix.
  • Regueu amb una mica d'aigua
  • OBSERVEU cada dia!
Mireu-vos bé les mongetes cada dia i regueu-les quan calgui.
Si no teniu mongetes ho podeu fer amb llenties seques.

Podríeu dibuixar o fotografiar el què va passant.

No us oblideu de comptar i escriure números, que en sabeu molt. Aquí teniu un enllaç per comptar algunes pastanagues i poder-les pintar si les imprimiu.



La setmana passada vam començar el projecte de l'hort però a la classe d'anglès encara no l' havíem iniciat per això us deixem unes imatges perquè puguin aprendre vocabulari sobre verdures i hortalisses, algunes cançons i vídeos. Aquí us adjuntem algunes suggerències. 

Podeu escoltar aquesta cançó i després que dibuixin una apple i una banana i la pintin. O si teniu possibilitat de descarregar-vos la cançó i pintar les fruites. Us recomanem que abans de fer el full,  escolteu i representeu vàries vegades aquesta cançó. 

Aquesta és una petita història on surten fruites. Perquè puguin tenir contacte amb la llengua anglesa de manera entretinguda. 

Això són un recull d'imatges on van dient el nom en anglès.
Enjoy, sing and watch!! Kisses

I no us oblideu de cantar! Aquí teniu l'enllaç de la cançó que vam començar a aprendre:


Petons des de casa i tornarem a publicar a finals d'aquesta setmana. Fins ben aviat!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada