COMENCEM EL MAIG AMB UN REPTE CREATIU 04.05.20

Hola ELEFANTS i famílies,
després d'aquests tres dies segur que teniu un munt de coses per explicar. Potser heu passejat, heu pogut anar amb bicicleta o us heu trobat amb algun amic o amiga i us heu saludat de lluny.

Aquesta setmana que comencem el mes de MAIG, volem proposar-vos que sigueu creatius i feu un dibuix a terra amb les coses que tingueu per casa. Nosaltres ja hem començat i us volem animar amb les nostres creacions.









Ara és el vostre torn, feu servir la imaginació i envieu-nos una fotografia de la vostra creació. Tenim dies per poder-ho fer. Animeu-vos i així el proper dilluns podrem ensenyar-les TOTES.

Demà ens veurem a les connexions. Us vull demanar una cosa, a veure si podeu tenir preparat un material que probablement tingueu a casa. Si no ho teniu, no passa res, adaptarem l'activitat.
Necessitarem pals de fusta, canyes de beure, tisores, un pot o recipient per guardar-hi coses petites, un dau i PLASTILINA.



A la foto hi falta la plastilina, jo no en tinc i sabeu què faré? Prepararé una mica de pasta de sal i així tindré plastilina casolana. Recordeu que n'havíem fet a l'escola?
Si en voleu fer necessitareu:
- 1 tassa de sal
- 2 tasses de farina
- 1 tassa d'aigua
- i moltes ganes de barrejar-ho tot bé.


Molts petons i fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada