A PUNT DE COMENÇAR UN NOU PROJECTE 17.01.2020

Ja tornem a ser aquí!
Després de tots aquests dies de festa hem tornat a l'escola i ens hem explicat un munt de coses.
De moment tenim prou feina explicant-nos tot el què hem fet i posant-nos al dia. Hem recordat coses que estàvem aprenent i hem treballat molt amb el nostre quadern de traç.

També hem experimentat amb dos colors: el blanc i el negre. Hem vist l'efecte d'aquests colors damunt de fons blanc i fons negre. Ens hem sentit una mica artistes i hem exposat les nostres creacions.











Pintant amb aquest dos colors ens vam embrutar les mans i al rentar-nos-les vam adonar-nos que ens apareixia el color gris! Així que un altre dia vam barrejar aquests colors creant molts tons de grisos.






Semblava que no ens arribava cap pista per veure quin projecte podíem començar quan hem trobat una capsa amb un missatge al damunt. Ens demanava que l'obríssim. Així hem fet i la nostra sorpresa ha estat que dins hi havia sobres amb números. Els hem obert per ordre i hem seguit les indicacions que hi havia dins.














Fent tot el que ens demanaven els sobres, hem construït un petit mar d'aigua blava i salada, amb la sorra que s'ha dipositat al fons i una mica d'escuma,semblava un mar real.

Així que ara ja podem començar el nostre projecte sobre el mar i el fons marí. 
Hem compartit idees i coneixements que tenim del mar i ara cal que decidim què volem aprendre i comencem de seguida!

No patiu que us anirem explicant tot el què descobrim!

Fins aviat i gràcies per seguir-nos!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada