DARRERA SETMANA DELS " ELEFANTS" 15.06.20

ELEFANTS i famílies,


avui comencem la darrera setmana de dos cursos que hem passat junts i nosaltres la comencem amb alegria per tants moments compartits i tantes experiències viscudes, però també amb aquella recança que acompanya els comiats.

Han estat dos anys intensos, des que vau començar sent uns "ESQUIROLETS" petits que volien ser "grans". Aleshores encara van caure algunes o moltes llàgrimes, tot us venia de nou i nosaltres ja us vam començar a estimar. De mica en mica vau aconseguir formar un grup fantàstic amb una empatia que us caracteritza i una energia que mai acabeu. Ara ja sou "ELEFANTS" experts amb ganes de passar als "XAIS".

Aquests darrers dies i setmanes que hem hagut de veure'ns a través de les pantalles ens han pres coses que hauríem d'haver pogut fer junts a l'escola, colze a colze com sempre, però també ens han ajudat a aprendre'n d'altres que ens han fet créixer a tots i a veure-ho tot amb una altra mirada, valorant tot allò que és important de debó.

Us direm adéu amb alegria perquè estem contentes d'haver estat amb vosaltres aquest primers cursos i a les famílies us agraïm de tot cor haver pogut col·laborar en l'educació dels vostres fills i filles, que sabem que són el vostre tresor, i per haver-nos ajudat quan us ho hem demanat,  que no són poques les vegades. Sabem que aquests dies de classes telemàtiques no haurien estat possible sense vosaltres, que una vegada més heu estat al nostre costat sempre que heu pogut i junts hem tirat endavant.

Moltes gràcies per tot i us direm amb entusiasme i esperança un "fins aviat"..... Us esperem el proper curs per retrobar-nos a la nostra escola, l'escola TABOR.





I per acabar bé les "nostres feinetes" us proposem si us ve de gust una pizza i un gelat de postres....

🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦🍕🍦

Doncs apa, ja sabeu... afegiu tants ingredients com diu el cartronet a la vostra pizza casolana i amb un dau descobriu quantes boles de gelat afegir a la vostra galeta. 
Serà una bona manera de passar l'estona en família. Bon profit!!!🍕🍦
















Nosaltres ja hem jugat i hem pogut menjar-nos un gelat ben fresquet d'estiu .... MIREU!!!!





Demà ens veurem a la nostra connexió dels dimarts, en els  horaris habituals i després ens trobarem el divendres per acomiadar bé el curs amb un esmorzar virtual i la sorpresa que us estem preparant. Recordeu que divendres 19 serà a les 10 h. a aquest enllaç:




Els ELEFANTS sempre estem actius, no parem mai !!!! 
MOLTS  I MOLTS PETONS !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada