JA HEM CELEBRAT LA DIADA DE SANT JORDI 24.04.2020

Hola a tothom,
esperem que ahir gaudíssiu de la diada de SANT JORDI

Cadascú de nosaltres segur que va fer un munt d'activitats relacionades amb la festa, gairebé totes amb la família a casa nostra però segur que també algunes online com la trobada de TOTS els ELEFANTS.

Estem molt contentes d'haver-vos vist a totes i tots junts en una mateixa pantalla!!! De ben segur que això ens haurà donat ànims per continuar la feina que fem tots plegats.

Després d'haver-vos explicat la llegenda de SANT JORDI, ens agradaria que féssiu un dibuix i ens l'enviéssiu. Podeu posar el títol que vulgueu.


També us volem deixar unes imatges dels personatges  i llocs de la llegenda per escriure el seu nom al costat. Sabem que coneixeu molt bé aquestes paraules.



Ahir a la tarda estàvem molt emocionades per poder explicar la llegenda a tota la classe, encara que us veiéssim petitonets i petitonetes a la pantalla. A nosaltres ens va agradar molt poder-ho fer perquè enyorem explicar-vos contes com a la classe. Esperem que us vagi agradar i ens sentíssiu bé.













I recordeu que esperem més fotos dels vostres castells i així haurem aconseguit el nostre repte de la setmana. Ja tinc ganes de poder-los ensenyar el dilluns.

Bon cap de setmana i cuideu-vos molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada